خرید ملک در ترکیه :: کیس استوک نسل 9
Xگروه بین المللی HSE IRAN
گروه بین المللی ایمنی بهداشت
خرید ملک در ترکیه :: کیس استوک نسل 9
کیس استوک نسل 9
بازدید: 0
تاريخ : 1401/04/06

مینی کیس ها همان کیس های عادی هستند با این تفاوت که در ابعادی کوچک تر طراحی و تولید شده اند. این مینی کیس ها در هر برندی مشخصه ای در نام خود دارند که نشان دهنده این ویژگی است. در این مقاله قصد داریم به صحبت درباره مینی کیس و مزایا و معایب آن بپردازیم.

مینی کیس ها بخشی از بازار کیس های کامپیوتری هستند که از هر زمان دیگری بیشتر در دسترس هستند. این مسئله بسیار جذاب است زیرا اندازه بسیاری از کیس ها در ابعاد کوچک، به اندازه جدید ترین کنسول های بازی نزدیک است. اگر فضای روی میز شما محدود است یا اگر می خواهید برای سیستم گیمینگ خود، یک مینی کیس را در محلی نزدیک به مانیتور قرار دهید، کیس های سایز کوچک بهترین انتخاب برای شما هستند.

برای خرید کیس استوک نسل 9 با ما در ارتباط باشید.

اشکال و انواع مینی کیس های نسل 9

کیس هایی که در ابعاد کوچک ساخته شده اند، انواع مختلفی دارند: از کیس های SFF گرفته تا کیس های Mini ITX و… اما آنچه شما انتخاب می کنید، باید متناسب با نیازتان از آن کیس کامپبوتر باشد. در ادامه ما به توضیح کیس های SFF می پردازیم.

اندازه کیس های کامپیوتر SFF بر حسب لیتر محاسبه می شود و در اندازه ها، انواع و اشکال مختلفی وجود دارد. این سایز های مختلف شامل:

  • اندازه مکعبی
  • اندازه جعبه های کفش
  • اندازه Nettops
  • اندازه سینمای خانگی
  • فرم فاکتور فوق العاده کوچک یا USFF
  • واحد بعدی محاسبات یا NUC
  • اندازه کتابی

به غیر از فاکتور اندازه برای کیس های کامپیوتر، فاکتور سبک بودن و قابل حمل بودن نیز، مینی کیس ها را به محبوبیت زیادی رساند. تولید کنندگان کیس های Small Form Factor بر روی طراحی ارگونومیک و زیبایی این کیس ها متمرکز شده اند. با بهترین استفاده از پیشرفت های فناوری و طراحی قطعات، تولیدکنندگان اکنون توانسته اند مینی کیس های قدرتمندی را در اختیار مردم قرار دهند که در مقایسه با کیس های قدیمی بسیار کوچک است.


مزایای مینی کیس ها

  1. فضای اشغال شده: کمبود فضا باعث شد که ایده ساخت کیس های کامپیوتری کوچک عملی شود چرا که مینی کیس ها در مقایسه با انواع کیس های قدیمی، فضای فیزیکی کمتری را اشغال می کنند.
  2. مصرف انرژی: مصرف برق بسیار کمتری دارد و در نتیجه باعث کاهش هزینه های انرژی شما می شود که به دلیل فن های کوچک تر و سخت افزار ضعیف تر، کم مصرف است.
  3. وزن: مینی کیس ها دارای وزن کمی هستند که حمل آن به مکان های جدید و کار با آن را آسان می کند.
  4. نصب: اندازه و طراحی کوچک آن ها، نصب این کیس ها را بر روی میز شما آسان می کند و می توانید آن را زیر میز یا پشت مانیتور قرار می دهید تا از امنیت بیشتری برخوردار باشد.
  5. مناسب برای کار های شخصی: برای کسانی که می خواهند سیستم سرگرمی خود را راه اندازی کنند و شارژ و توان مصرفی سیستم برای آن ها مهم است، یک مینی کیس کاملاً مناسب برای استفاده این اشخاص است در حالی که روی کاناپه نشسته اند و به راحتی با سیستم خود کار می کنند.
  6. طراحی زیبا و ظریف: روند مینیمالیسم می تواند سازندگان کامپیوتر های شخصی را نیز تحت تأثیر قرار دهد و این کیس های کوچک اگر به درستی مونتاژ شوند، مینیمال بودن آن ها واضح به نظر می رسند.

معایب کیس های کوچک

  1. گران بودن: به کسانی که بودجه کمی دارند توصیه می شود از خرید مینی کیس ها خودداری کنند. چرا که هرچه کوچک تر باشند، قیمت بالا تری دارند. در حالی که در دسترس بودن کیس های کوچک در بازار، بهبود یافته است هنوز شرکت های سفارشی در این عرصه ظاهر می شوند و آن ها برای تأمین هزینه های خود مجبور به پرداخت هزینه بیشتری هستند.
  2. محدودیت انتخاب قطعات: همه قطعات در مینی کیس ها جای نمی گیرند. شما باید خنک کننده پردازنده، RAM ، GPU و سایر اجزای خود را با دقت انتخاب کنید تا مطمئن شوید همه چیز در فضای کم به طرز مناسبی قرار گرفته است.
  3. محدودیت در تغییرات: وقتی همه قطعات در جای خودشان قرار گرفتند، ایجاد تغییرات در آن ها پیچیده است. برای ارتقا یا در کل تغییر دادن آن ها مجبور می شوید اجزای مختلفی را حذف کنید.
  4. گرما: گرما دشمن هر قطعه کامپیوتری است، اما در مورد مینی کیس ها، که گرما می تواند به سایر قطعات نیز برسد و باعث گرم شدن اجزای اصلی شود، از همه بد تر است.
  5. کاربرد: مطمئناً این کیس ها قابلیت استفاده محدودی دارند و نمی توانند برای سرور های قدرتمند و رایانه های پیشرفته مورد استفاده قرار گیرد.
  6. نگهداری: به دلیل تجمع سریع گرما در فضای کوچک تر که اجازه گردش آزادانه هوا را نمی دهد، به تعمیر و نگهداری مکرر نیاز دارد. که این به هزینه شما اضافه می شود

بیشتر بخوانید: